Mexicansk inspirerede linser
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk inspirerede linser

Mexicansk inspirerede linser

med majs & søde kartofler

Hvad med mexicansk til aftensmad? Læg store søde kartoffelbåde, smagsrige linser og lækker guacamole på din tallerken. Server med frisk tomatsalsa, naturligvis lavet med ristet majs, og top med frisk koriander, lime og hakket jalapeno, der giver sting på en dejlig måde. Yummy in your tummy!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

5 g

Tex-Mex

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Tomat

1 stk

Jalapeno

2 stk

Hvidløgsfed

½ dåse

Tomatpuré

1 dåse

Majs

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)300 kcal
Energi (kJ)1256 kJ
Fedt6.42 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat34.05 g
Sukker8.7 g
Protein20.34 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffel
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i kvarte på langs, og prik huller med en gaffel. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.

Forbered frugt & grønt
2

Hak tomat groft. Hak koriander groft. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak hvidløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si. Hæld væde fra majs. Skær jalapeño i tynde skiver.

Bland tomatsalsa
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil let forkullet. Bland majs, tomat, et skvæt limesaft og 1/2 koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Tilbered linser
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg linser i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Tex-Mex, tomatpuré [1/2 dåse, 2 pers.] og limeskal. Steg i 1 min. Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav guacamole
5

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos med et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener. Top med linser, guacamole, fraiche [½ pakke, 2 pers.] og tomatsalsa. Drys med jalapeño og resterende koriander. Server med resterende limebåde.