Mexicansk inspirerede linser
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk inspirerede linser

Mexicansk inspirerede linser

med majs & søde kartofler

Hvad med mexicansk til aftensmad? Læg store søde kartoffelbåde, smagsrige linser og lækker guacamole på din tallerken. Server med frisk tomatsalsa, naturligvis lavet med ristet majs, og top med frisk koriander, lime og hakket jalapeno, der giver sting på en dejlig måde. Yummy in your tummy!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Avocado

1 pose

Koriander

75 g

Fraiche

4 g

Hello Mexico

1 pakke

Røde linser

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

1 stk

Jalapeno

2 stk

Hvidløgsfed

½ dåse

Tomatpuré

1 dåse

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)91 kcal
Energi (kJ)379 kJ
Fedt1.83 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat14.02 g
Sukker6.4 g
Protein3.05 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffel
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i kvarte på langs. Prik huller med en gaffel. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre. 

Forbered frugt & grønt
2

Hak tomat groft. Hak koriander groft. Skær lime i både. Hak hvidløg fint. Skyl linser under koldt vand* i en si. Skær jalapeño i tynde skiver.

Bland tomatsalsa
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 3-4 min, eller indtil let forkullet. Bland majs, tomat, et skvæt limesaft og 1/2 koriander i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Tilbered linser
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg linser i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, Hello Mexico og tomatpuré [½ dåse, 2 pers.]. Steg i 1 min. Tilsæt vand*. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*.

Lav guacamole
5

Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Mos i en skål med et skvæt limesaft og en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*.

Server
6

Anret søde kartofler på tallerkener. Top med linser, guacamole, fraiche og tomatsalsa. Drys med jalapeño og resterende koriander. Server med resterende limebåde.