Klar til en kulinarisk rejse? Vores farverige bowl med glaseret tofu, luftige jasminris og majssalsa giver dig en pause fra hverdagen og et pust af Mexico omkring middagsbordet. Nemt tilberedt og velsmagende vegetarisk mad, når det er allerbedst.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
½ stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Tomatpuré
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
2.5 g
Tex-Mex
180 g
Tofu
(Indeholder Soja)
60 g
Spinat
1 stk
Avocado
1 stk
Tomat
½ dåse
Majs
1 stk
Lime
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Smør til glace
2 spsk
Vand til glace
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skyl spinat, og hæld væde fra majs.
Halver lime.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Hak tomat og spinat groft.
Bland majs, avocado, tomat, spinat, olivenolie, salt og et stort skvæt limesaft i en stor skål lige inden servering.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland balsamico, tomatpuré, Tex-Mex, salt og ketchup i en lille skål.
Skær tofu i 2 cm tern, og krydr med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg tofu i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden.
Tilsæt smør, glace og vand, og steg videre i 1 min, eller indtil vandet er fordampet og tofuen glaseret.
Anret ris i skåle.
Top med majssalsa, tofu og dressing.