Skip to main content
Marokkansk kylling
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med hummusdressing & kålsalat

4.1
(250)

Ja, du så rigtigt - denne opskrift lader dig fylde din tallerken med massevis af godbidder. En farverig og lækker salat lavet af bulgur, kål og friske grøntsager, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med ras el hanout, en krydderiblanding fra Maghreb, der byder på en fantastisk smag kavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Nøtter
Hvede
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Grønkål, skåret

1 stk

Tomat

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter)

85 g

Bulgur

(Indeholder: Hvede, Gluten)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citron

50 g

Hummus

(Indeholder: Sesam)

½ stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)455.9 kcal
Energi (kJ)1907.3 kJ
Fedt15.2 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat32 g
Sukker1 g
Kostfibre7.7 g
Protein43 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min. 

Forbered råvarer
2

Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv. 

Steg kylling
3

Vend kylling med Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side.

Bland hummusdressing
4

Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft og vand* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.  

Lav kålsalat
5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Vend grønkål, tomat, rødløg og bulgur i skålen.  Krydr med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret kylling og kålsalat på tallerkener. Top med mandler. Server med hummusdressing og resterende citronbåde.