Ja, du så rigtigt - denne opskrift lader dig fylde din tallerken med massevis af godbidder. En farverig og lækker salat lavet af bulgur, kål og friske grøntsager, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med ras el hanout, en krydderiblanding fra Maghreb, der byder på en fantastisk smag kavalkade, samt lækker hummusdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.
4 g
Grønkål, skåret
20 g
Tomat
85 g
Saha-Ras
280 g
Kyllingebouillon
50 g
Mandler
(Indeholdernødder)3 dl
Bulgur
(Indeholdergluten)Kyllingebrystfilet
Citron
Hummus
(Indeholdersesam)Rødløg
Vand*
Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.
Hak tomat fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær citron i både. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv.
Vend kylling med Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side.
Hak mandler groft. Bland hummus, et skvæt citronsaft og vand* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Vend grønkål, tomat, rødløg og bulgur i skålen. Krydr med salt* og peber*. Skær kylling i skiver.
Anret kylling og kålsalat på tallerkener. Top med mandler. Server med hummusdressing og resterende citronbåde.