topBanner
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med hummusdressing & kålsalat

Ja, du så rigtigt - denne opskrift lader dig fylde din tallerken med massevis af godbidder. En farverig og lækker salat lavet af bulgur, kål og friske grøntsager, som du topper med crunchy mandler. Til dette serverer du stegt kylling smagt til med ras el hanout, en krydderiblanding fra Maghreb, der byder på en fantastisk smag kavalkade, samt lækker hummusdressing.

Tags:Under 600 kcalHurtig
Allergener:nøddersesamgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Kyllingebrystfilet

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

50 g

Hummus

(Indeholdersesam)

1 stk

Citron

4 g

Saha-Ras

85 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

1 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2128 kJ
Kalorier (kcal)509 kcal
Fedt16 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat39 g
Sukker5 g
Protein45 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg.

Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

2

Hak tomat fint.

Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint.

Skær citron i både.

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv.

3

Vend kylling med Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side.

4

Hak mandler groft.

Bland hummus, et skvæt citronsaft og vand* [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.] med et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål.

Vend grønkål, tomat, rødløg og bulgur i skålen. Krydr med salt* og peber*.

Skær kylling i skiver.

6

Anret kylling og kålsalat på tallerkener.

Top med mandler.

Server med hummusdressing og resterende citronbåde.