
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du aldrig hørt om ovnpandekage? Det er en meget populær ret i Sverige, og serveres ofte som frokost til skolebørn. Vores skønne variant topper vi med stegt bacon, og serverer med det klassiske tilbehøret tyttebærsyltetøj.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder: Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nøtter, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Tyttebærsyltetøj
140 g
Bacon, tern
5 dl
Vand (trin 1)

Forvarm ovnen på 190°C/170°C (varmluft).
Pisk vand [5 dl] og pandekagemix sammen i en stor skål, indtil glat.

Smør et ildfast fad med smør [1 spsk].
Top med pandekagedej, og spred jævnt ud med en palet.
Bag i 30-35 min.

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.

Top ovnpandekage med bacon og server med tyttebærsyltetøj.