
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvem kan sige nej til sprøde nachos med masser af ost? Imens osten smelter i ovnen, laver vi en spicy majssalsa med lime, koriander og rødløg, og en fantastisk avocadocreme med crème fraiche.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde spor af: Mælk)
200 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Citrusfrugt
1 dåse
Majs
½ stk
Løg
1 pose
Koriander
½ stk
Chili
1 stk
Avocado
37.5 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Fordel nachos på en bageplade, og drys med ost.
Bag i 4-5 min, indtil ost er smeltet.

Imens, hæld væde fra majs, og overfør til en mellemstor skål.
Skær lime i både.
Hak løg [1/2 stk] og koriander fint.
Flæk chili [½ stk], fjern kerner og hak fint.
Kom limesaft [1 spsk], chili, koriander, rødløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i skålen med majs, og vend sammen.
TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Bland avocado, crème fraiche [½ pakke], limesaft [2 tsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Server nachos direkte fra bagepladen, og top med majssalsa.
Server med avocadocreme.