Skip to main content
Luksus påske brunch | med french toast
Luksus påske brunch | med french toast

Luksus påske brunch | med french toast

4 portioner | og lakse bagels og tropisk yoghurt

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag hele familien med i køkkenet i påskeferien og lav en luksus brunch. Lune bagels med smøreost, røget laks og salat. Sprød french toast toppet med ristede pistacienødder og hasselnødder, og citronsirup. Dertil en tropisk yoghurt med frisk mango og appelsin, og ristet kokosmel. Så mangler i bare kaffe og friskpresset juice.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg
Mælk
Nøtter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid45 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Sesambagel

(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

200 g

Koldrøget laks

(Indeholder: Fisk)

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)

150 g

Flødeost

(Indeholder: Mælk)

1 pose

Dild

60 g

Blandet salat

2 pakke

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Mango

1 stk

Appelsin

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

50 g

Honning

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Hvede, Gluten, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

40 g

Valnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam)

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

½ dl

Vand (trin 3)

2 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

Næringsindhold

Energi (kJ)8011 kJ
Kalorier (kcal)1915 kcal
Fedt234.4 g
Mættet fedt62.1 g
Kulhydrat181.7 g
Sukker83.1 g
Kostfibre11.2 g
Protein276.7 g
Kolesterol0.2 mg
Salt27.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

Imens, hak dild fint.

Bland flødeost og dild i en lille skål.

Skyl salat.

Bland salatblanding og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Smør bagels med flødeost og top med salat og laks.

Lav ristede nødder
2

Halver briocheboller på langs og skær hver halvdel på langs i 2 cm strimler.

Pisk æg [2 stk] og madlavningsfløde i en stor skål. Tilsæt briochestrimler og vend forsigtigt sammen.

Stil til side for at trække i 10 min.

Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist nødder i 3-4 min, indtil brunet.

Tag stegepanden af komfuret og rør smør [1 spsk] i indtil smeltet. Overfør nødder til en stor skål og vend med sukker [1 tsk] og et nip salt, indtil nødder er dækket.

Lav citronsirup
3

Halver citron.

Opvarm honning, vand [1/2 dl], sukker [2 tsk] og citronsaft [1 spsk] i en lille gryde på middelhøj varme.

Lad simre indtil sukker er opløst og det er tyknet til sirup, 8-10 min, rør nogle gange undervejs.

Tag gryden af komfuret og dæk med låg indtil servering.

Lav french toast
4

Imens, opvarm en smule olivenolie og smør [1 spsk ] i en stor stegepande over på middelhøj varme.

Kom forsigtigt briochestykker i stegepanden og steg i omgange i 2-4 min, indtil let brunede.

Overfør french toast til skålen med nødder.

Dryp med citronsirup over franske toast og nødder, og vend sammen.

Forbered yoghurt
5

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Rist kokosmel i en stor stegepande på middelhøj varme i 2-3 min, indtil gylden,

Anret yoghurt i glas, og top med mango, appelsin og kokosmel. 

Server
6

Anret french toast på tallerkener, og top med resterende sirup og nødder.

Anret laksebagels på en tallerken, og server yoghurt i glassene.