Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag hele familien med i køkkenet i påskeferien og lav en luksus brunch. Lune bagels med smøreost, røget laks og salat. Sprød french toast toppet med ristede pistacienødder og hasselnødder, og citronsirup. Dertil en tropisk yoghurt med frisk mango og appelsin, og ristet kokosmel. Så mangler i bare kaffe og friskpresset juice.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Sesambagel
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
200 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder: Sennep, Sulfitter, Æg)
150 g
Flødeost
(Indeholder: Mælk)
1 pose
Dild
60 g
Blandet salat
2 pakke
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Mango
1 stk
Appelsin
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Nøtter, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
50 g
Honning
2 stk
Briocheboller
(Indeholder: Hvede, Gluten, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
30 g
Pistacienødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam)
1 stk
Citron
2 stk
Æg (trin 2)
1 spsk
Smør (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 2)
½ dl
Vand (trin 3)
2 tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 4)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Del bagels på midten.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
Imens, hak dild fint.
Bland flødeost og dild i en lille skål.
Skyl salat.
Bland salatblanding og honning-sennepsdressing i en stor skål.
Smør bagels med flødeost og top med salat og laks.
Halver briocheboller på langs og skær hver halvdel på langs i 2 cm strimler.
Pisk æg [2 stk] og madlavningsfløde i en stor skål. Tilsæt briochestrimler og vend forsigtigt sammen.
Stil til side for at trække i 10 min.
Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist nødder i 3-4 min, indtil brunet.
Tag stegepanden af komfuret og rør smør [1 spsk] i indtil smeltet. Overfør nødder til en stor skål og vend med sukker [1 tsk] og et nip salt, indtil nødder er dækket.
Halver citron.
Opvarm honning, vand [1/2 dl], sukker [2 tsk] og citronsaft [1 spsk] i en lille gryde på middelhøj varme.
Lad simre indtil sukker er opløst og det er tyknet til sirup, 8-10 min, rør nogle gange undervejs.
Tag gryden af komfuret og dæk med låg indtil servering.
Imens, opvarm en smule olivenolie og smør [1 spsk ] i en stor stegepande over på middelhøj varme.
Kom forsigtigt briochestykker i stegepanden og steg i omgange i 2-4 min, indtil let brunede.
Overfør french toast til skålen med nødder.
Dryp med citronsirup over franske toast og nødder, og vend sammen.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.
Rist kokosmel i en stor stegepande på middelhøj varme i 2-3 min, indtil gylden,
Anret yoghurt i glas, og top med mango, appelsin og kokosmel.
Anret french toast på tallerkener, og top med resterende sirup og nødder.
Anret laksebagels på en tallerken, og server yoghurt i glassene.