Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, spejlæg og koriander. Lyder det som en spændende kombination? Vi smører briocheboller med mornaysauce, luner dem i ovnen, og fylder dem med teriyaki glaseret bacon, spejlæg med sesamfrø og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
125 g
Bacon, skiver
100 g
Mornaysauce
10 g
Sesamfrø
1 pose
Koriander
75 g
Teriyakisauce
2 stk
Æg (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og pensl med teriyakisauce.
Ovnsteg i 13-15 min, indtil de er gyldne og sprøde.
Del boller på midten, og placer på en bageplade med bagepapir
Smør med mornaysauce, og bag i 3-4 min.
Hak koriander fint.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Spejl æg [2 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Drys med sesamfrø.
Fyld boller med bacon, æg og koriander.