Skip to main content
Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw

Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw

4 portioner | med bacon-mac 'n' cheese og bagekartofler

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Vi lader vi os inspirere af amerikansk madlavningskunst, og aftenens måltid byder på velkendte klassiker. Vi laver bagekartofler fyldt med hvidløgsfraiche, cremet mac 'n' cheese toppet med sprød bacon, og en dejlig sommerslaw med æble, fraiche, mayonnaise og sennep. Samtidigt griller vi BBQ-kylling, og portobellosvampe med gouda.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid1 time
1 time
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citrusfrugt

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

300 g

Portobello

550 g

Kyllingebryst

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

120 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sennep, Sulfitter)

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

200 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder: Æg, Mælk)

140 g

Bacon, tern

300 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

1000 g

Kartofler

1 stk

Æble

300 g

Snittet kålsalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til slaw

½ tsk

Salt til slaw

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Olie til marinade

½ tsk

Salt til marinade

¼ tsk

Salt til dressing

½ tsk

Salt til kød

Næringsindhold

Energi (kJ)10729 kJ
Kalorier (kcal)2564 kcal
Fedt130 g
Mættet fedt64.1 g
Kulhydrat209.4 g
Sukker50.2 g
Kostfibre18.9 g
Protein142.2 g
Salt13.2 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm grill på 200°C på middel varme, og pensl med en smule olivenolie.

Riv 4 stykker 30x30 cm sølvpapir, og kom en kartoffel på hver. 

Dryp med olivenolie, og krydr med salt og et nip peber. 

Pak kartofler ind i sølvpapir, og grill på grillen i 35-40 min. Vend nogle gange undervejs.

TIP: Bag kartofler i ovnen på 220°C/200°C varmluft hvis du ikke har en grill. - Tjek om kartofler er færdige med en gaffel.

Lav sommerslaw
2

Imens, halver citron.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland fraiche, mayonnaise, sennep, citronsaft, sukker, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend kålsalat og æble i skålen.

Lav mac 'n' cheese
3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. Overfør til en skål.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, gouda, finrevet ost og salt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, indtil ost er smeltet. 

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Lav marinade og dressing
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie, halvdelen af ​​hvidløg og salt i en lille skål.

Skær stilke af svampe. 

Pensl svampe med marinade.

Bland fraiche, resterende hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Grill kylling og svampe
5

Kom svampe på grillen, når kartofler har 10 min tilbage. Grill i 4-5 min med bunden ned, indtil gyldne.

Vend svampe, fyld med gouda, og grill i 4-5 min, indtil ost er smeltet.

Bland BBQ-sauce og salt i en stor skål. Vend kyllingen i skålen.

Grill kylling i 4-5 min, indtil gylden og gennemstegt, vend nogle gange undervejs.

TIP: Steg svampe og kylling på en stegepande hvis du ikke har en grill. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret sommerslaw, mac 'n' cheese, kylling, svampe og bagekartofler på tallerkener.

Top mac 'n' cheese med bacon, og bagekartofler med fraichedressing.