Lynstegte veggiebidder og 'yaki'-udonnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegte veggiebidder og 'yaki'-udonnudler

Lynstegte veggiebidder og 'yaki'-udonnudler

med saltede peanuts og forårsløg

Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder pulled beans, rødløg, gulerod, asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, hvidvinseddike, pak choi og sesamfrø. Vi topper herlighederne med crunchy peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Jordnødder
Sulfitter
Sesam
Bløddyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

100 g

Umamisauce

(Indeholder: Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

½ stk

Rødløg

20 g

Sød chilisauce

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Forårsløg

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3686 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt30.1 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat105.5 g
Sukker31.2 g
Protein45 g
Salt8.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg pulled beans
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak pak choi groft.

Halver lime.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans, rødløg og gulerod med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, salt og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler, pak choi, sesamfrø og et skvæt limesaft, og vend sammen.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image