Skip to main content
Vegetariske 'yaki'-udonnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske 'yaki'-udonnudler

Vegetariske 'yaki'-udonnudler

med saltede peanuts og forårsløg

Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder pulled beans, rødløg, gulerod, asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, hvidvinseddike, pak choi og sesamfrø. Vi topper herlighederne med crunchy peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Gerste
Egg
Soja
Schwefeldioxide und Sulfite
Sesamzaad
Mollusc
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

1 stk

Rødløg

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod, Julienne

240 g

Pulled beans

75 g

Asiatisk woksauce

40 g

Sød chilisauce

50 g

Umamisauce

12 ml

Hvidvinseddike

10 g

Sesamfrø

20 g

Saltede peanuts

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3542 kJ
Kalorier (kcal)847 kcal
Fedt27.8 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat101.4 g
Sukker33.6 g
Kostfibre7.8 g
Protein44.1 g
Salt7.8 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg pulled beans og grøntsager
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak pak choi groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans, rødløg, gulerod, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, hvidvinseddike, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler, pak choi og sesamfrø, og vend sammen.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image