Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den rette opskrift, for her kan du nemlig stille deres sult på under en halv time. Vi steger svinekød, og krydrer det med BBQ-sauce. Samtidigt koger vi bulgur som vi blander med majs og smør, og så bikser vi en cremet pæreslaw med kål, græskarkerner, crème fraiche og mayonnaise sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde spor af: Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder: Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Majs
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
85 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Pære
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til slaw
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
1 spsk
Smør til bulgur
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur, Ay Cajun-ba og salt, og kog på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, hæld væde fra majs.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Bland kålsalat, pære, græskarkerner, fraiche, mayonnaise, salt og et nip peber i en stor skål.
Skær svinekød i skiver (1 pr. person) på et separat skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød på den ene side i 1-2 min.
Vend svinekød, tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, vand og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.
Tilsæt majs og smør til gryden med bulgur, og vend sammen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret majsbulgur, svinekød og pæreslaw på tallerkener.
Top svinekød med BBQ-sauce.