topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Linsepasta

Linsepasta

med cremet tomatsauce og mandelsalat

Cremet og krydret linsepasta varmer en kold efterårsaften. Vi koger røde linser med hvidløg, cherrytomater, basilikum, fløde, og vores vidunderlige krydderiblanding Middelhavsdrøm. Vi serverer linserne med rigatoni, som er kendt for at være en rigtig sovstyv! Spændende tilbehør er en innovativ mandelsalat med rucola og citron.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Røde linser

(Kan indeholde Gluten)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ dåse

Tomatpuré

1 g

Oregano, tørret

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

40 g

Rucola

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

1 g

Chiliflager

20 g

Finrevet ost

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)890 kcal
Energi (kJ)3722 kJ
Fedt24.47 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat125.41 g
Sukker18.5 g
Protein32.95 g
Salt2.3 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Halver cherrytomater. Hak basilikum groft. Skær citron i både. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, zucchini og tomatpuré [1/2 dåse, 2P] i 3-4 min.

Tilsæt linser
3

Tilsæt linser, hvidløg, cherrytomater, madlavningsfløde, vand* [1 dl | 2 dl], et skvæt citronsaft, basilikum (gem lidt til anretning), oregano, Middelhavsdrøm, grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip sukker* til stegepanden, og bring i kog. Skru ned til middellav varme, og lad simre i 15-20 min, eller indtil linserne er møre. 

Kog pasta
4

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tilsæt pasta til det kogende vand, når saucen har 10-15 min tilbage, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

Lav mandelsalat
5

Skyl rucola under koldt vand* i en si. Hak mandler groft. Bland rucola, mandler, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. 

Server
6

Anret pasta og sauce i dybe tallerkener. Top med revet ost, resterende basilikum og et nip chiliflager. Server med mandelsalat. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image