HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLinsepasta
topBanner
Linsepasta

Linsepasta

med cremet tomatsauce og mandelsalat

Cremet og krydret linsepasta varmer en kold efterårsaften. Vi koger røde linser med hvidløg, cherrytomater, basilikum, fløde, og vores vidunderlige krydderiblanding Middelhavsdrøm. Vi serverer linserne med rigatoni, som er kendt for at være en rigtig sovstyv! Spændende tilbehør er en innovativ mandelsalat med rucola og citron.

Tags:Vegetarisk
Allergener:selleriglutennøddermælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

110 g

Zucchini

125 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

1 stk

Citron, økologisk

50 g

Røde linser

(Kan indeholdegluten)

200 ml

Madlavningsfløde

½ dåse

Tomatpuré

1 g

Oregano

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

270 g

Pasta

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

40 g

Rucola

20 g

Mandler

(Indeholdernødder)

1 g

Chiliflager

efter behov

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker* (trin 3)

1 dl

Salt* (trin 3)

Vand* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3722.1284 kJ
Kalorier (kcal)889.61 kcal
Fedt24.5342 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat125.4122 g
Sukker18.5 g
Protein32.9473 g
Salt2.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Halver cherrytomater. Hak basilikum groft. Skær citron i både. Skyl linser under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg løg, zucchini og tomatpuré [1/2 dåse, 2P] i 3-4 min.

3

Tilsæt linser, hvidløg, cherrytomater, madlavningsfløde, vand* [1 dl | 2 dl], et skvæt citronsaft, basilikum (gem lidt til anretning), oregano, Middelhavsdrøm, grøntsagsbouillon, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip sukker* til stegepanden, og bring i kog. Skru ned til middellav varme, og lad simre i 15-20 min, eller indtil linserne er møre. 

4

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Tilsæt pasta til det kogende vand, når saucen har 10-15 min tilbage, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

5

Skyl rucola under koldt vand* i en si. Hak mandler groft. Bland rucola, mandler, et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en mellemstor skål. 

6

Anret pasta og sauce i dybe tallerkener. Top med revet ost, resterende basilikum og et nip chiliflager. Server med mandelsalat. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.