
Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Forkæl dem du holder af med en smuk hindbærhvirvel-kage, som overhældes med en frisk og syrlig citronsirup. Kagen pyntes med crème fraiche og hindbærsyltetøj, og har en fantastisk wauw-effekt når du skærer et stykke!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Nødder, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Citron
100 g
Hindbærsyltetøj
300 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Vand til sauce

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hæld kagemiks i en rund springform (diameter 20-22 cm) med bagepapir, og spred jævnt ud med en palet.
Dryp med halvdelen af hindbærsyltetøj, og lav hvirveler med en gaffel.
Bag kage i 30-35 min.
Tage kage ud af ovnen, og lad køle fuldstænding af.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.

Imens, halver citron.
Bring et stort skvæt citronsaft, sukker og vand i kog i en lille gryde på middel varme, og kog i 2-3 min.
Lad køle af, og hæld over færdigbagt kage.

Smør crème fraiche på kage.
Dryp med resterende hindbærsyltetøj.

Anret kage på et fad.
Skær et stykke for at se hvirveleffekten fra hindbærsyltetøjet.