
Laksepasta
med cremet sauce og dildsalat
Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med færdigrøget laks, som vi steger med hvidløg og cherrytomater, og som vi derefter koger sammen med æg, fløde og ost. Vi blander derefter den vidunderligt cremede laksesauce med spaghetti og rucola! Den sprøde æblesalat med dild og rucola giver en perfekt kontrast!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
2 stk
Hvidløgsfed
125 g
Cherrytomater
1 stk
Citron, økologisk
1 stk
Æble
1 pose
Dild
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
4 g
Kyllingebouillon
40 g
Rucola
Ikke inkluderet i din måltidskasse
2 stk
Æg (trin 3)
1 tsk
Salt (trin 4)
Fremgangsmåde

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

Pres eller hak hvidløg fint. Halver cherrytomater. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær æble i tynde både. Hak dild fint. Hak laks groft. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

Pisk æggeblomme* [2 stk I 4 stk], revet ost, madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Ved kun at bruge æggeblommen bliver saucen ekstra cremet!

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og cherrytomater i 1-2 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt pasta, et skvæt pastavand, æggeblanding, laks og citronskal, og lad simre under omrøring i 2 min. Tilsæt salt* [1 tsk | 2 tsk] og et stort nip peber*. Tag panden af varmen. Tilsæt halvdelen af rucola, og rør rundt. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden!

Bland æble, et stort skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, resterende rucola og halvdelen af dild i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Anret laksepasta i dybe tallerkener. Drys med resterende dild. Server med dildsalat.