HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconLaksepasta
topBanner
Laksepasta

Laksepasta

med cremet sauce og dildsalat

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med færdigrøget laks, som vi steger med hvidløg og cherrytomater, og som vi derefter koger sammen med æg, fløde og ost. Vi blander derefter den vidunderligt cremede laksesauce med spaghetti og rucola! Den sprøde æblesalat med dild og rucola giver en perfekt kontrast!

Allergener:glutenægfiskmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

270 g

Spaghetti

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Æble, grønt

(Indeholderæg)

1 pose

Dild

100 g

Koldrøget laks

(Indeholderfisk)

200 ml

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

1 tsk

Salt (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)894 kcal
Energi (kJ)3741 kJ
Fedt30.02 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat111.15 g
Sukker17.7 g
Protein39.94 g
Salt5.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Halver cherrytomater. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær æble i tynde både. Hak dild fint. Hak laks groft. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

3

Pisk æggeblomme* [2 stk I 4 stk], revet ost, madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Ved kun at bruge æggeblommen bliver saucen ekstra cremet!

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og cherrytomater i 1-2 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt pasta, et skvæt pastavand, æggeblanding, laks og citronskal, og lad simre under omrøring i 2 min. Tilsæt salt* [1 tsk | 2 tsk] og et stort nip peber*. Tag panden af varmen. Tilsæt halvdelen af rucola, og rør rundt. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden! 

5

Bland æble, et stort skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, resterende rucola og halvdelen af dild i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

6

Anret laksepasta i dybe tallerkener. Drys med resterende dild. Server med dildsalat.