topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laksepasta

Laksepasta

med cremet sauce og dildsalat

Alt som er cremet kan vi godt lide! Vi gør det nemt i dag med færdigrøget laks, som vi steger med hvidløg og cherrytomater, og som vi derefter koger sammen med æg, fløde og ost. Vi blander derefter den vidunderligt cremede laksesauce med spaghetti og rucola! Den sprøde æblesalat med dild og rucola giver en perfekt kontrast!

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Æble

1 pose

Dild

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

1 tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)894 kcal
Energi (kJ)3741 kJ
Fedt30.02 g
Mættet fedt12.9 g
Kulhydrat111.15 g
Sukker17.7 g
Protein39.94 g
Salt5.1 g

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1dl], og hæld resten fra. TIP: ‘Al dente’ betyder at pastaen er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Halver cherrytomater. Riv citronskal, og skær citron i både. Skær æble i tynde både. Hak dild fint. Hak laks groft. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.

Lav æggeblanding
3

Pisk æggeblomme* [2 stk I 4 stk], revet ost, madlavningsfløde, kyllingebouillon og et nip peber* sammen i en skål. TIP: Ved kun at bruge æggeblommen bliver saucen ekstra cremet!

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg og cherrytomater i 1-2 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt pasta, et skvæt pastavand, æggeblanding, laks og citronskal, og lad simre under omrøring i 2 min. Tilsæt salt* [1 tsk | 2 tsk] og et stort nip peber*. Tag panden af varmen. Tilsæt halvdelen af rucola, og rør rundt. TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i stegepanden! 

Bland dildsalat
5

Bland æble, et stort skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, resterende rucola og halvdelen af dild i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret laksepasta i dybe tallerkener. Drys med resterende dild. Server med dildsalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image