topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med tomat, lagret ost & hvidløgscroutoner

I aften laver vi en vidunderlig kyllingesalat fyldt med spændende ingredienser. Perfekt stegt kylling, tomater, rødkål og æg skaber fantastisk smag i salaten. Vi serverer salaten med en cremet dressing med lagret ost, mayonnaise og citron og topper med nybagte hvidløgscroutoner.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

2 stk

Tomat

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Middelhavsdrøm

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

75 g

Rødkål, skåret

12.5 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Finrevet ost

50 g

Grønkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)487 kcal
Energi (kJ)2039 kJ
Fedt13.64 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat40.88 g
Sukker9.3 g
Protein49.31 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Bræk brød i små stykker.

Bag croutoner
2

Fordel brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og tilsæt hvidløg. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 8-10 min eller indtil sprøde og gyldne. Kog æg* [2 stk | 4 stk] i 7-8 min, og overfør til en skål med koldt vand*. Pil skallen af, og del i to.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i både. Skær citron i både.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med Middelhavsdrøm, et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland salat
5

Bland sennep, mayonnaise [1/2 pakke, 2P], vand* [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft, revet ost [1/2 pakke, 2P], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend halvdelen af rødkål og grønkål i skålen.

Server
6

Anret salat, kylling og hvidløgscroutoner i dybe tallerkener. Top med tomat, æg og resterende rødkål og grønkål.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image