HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingesalat
topBanner
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med tomat, lagret ost & hvidløgscroutoner

I aften laver vi en vidunderlig kyllingesalat fyldt med spændende ingredienser. Perfekt stegt kylling, tomater, rødkål og æg skaber fantastisk smag i salaten. Vi serverer salaten med en cremet dressing med lagret ost, mayonnaise og citron og topper med nybagte hvidløgscroutoner.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensennepægmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Citron

300 g

Tomat

4 g

Kyllingebryst, strimler

12 g

Middelhavsdrøm

75 g

Sennep

(Indeholdersennep)

12.5 g

Rødkål, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholdersennep, æg)

2 stk

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

1 spsk

Grønkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg (trin 2)

Vand (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)487.215 kcal
Energi (kJ)2038.5076 kJ
Fedt13.636 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat40.8766 g
Sukker9.3 g
Protein49.3083 g
Salt1.5 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Bræk brød i små stykker.

2

Fordel brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og tilsæt hvidløg. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 8-10 min eller indtil sprøde og gyldne. Kog æg* [2 stk | 4 stk] i 7-8 min, og overfør til en skål med koldt vand*. Pil skallen af, og del i to.

3

Skær tomat i både. Skær citron i både.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med Middelhavsdrøm, et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

5

Bland sennep, mayonnaise [1/2 pakke, 2P], vand* [1 spsk | 2 spsk], et stort skvæt citronsaft, revet ost [1/2 pakke, 2P], en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend halvdelen af rødkål og grønkål i skålen.

6

Anret salat, kylling og hvidløgscroutoner i dybe tallerkener. Top med tomat, æg og resterende rødkål og grønkål.