HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingebryst
topBanner
Kyllingebryst

Kyllingebryst

med cremet pebersauce & ovnbagte grøntsager

Indånd de rige aromaer fra denne klassiker, der har fået en eksotisk ansigtsløftning. Den brunede kylling kommer på en seng af vidunderligt smukke, vilde basmatiris, der får dit kulinariske hjerte til at smelte.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

280 g

Rød peberfrugt

2.5 dl

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

efter behov

Gulerod

Kyllingebouillon

Basmatiris, vilde

Zucchini

Kyllingebryst

Rødløg

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand

Smør

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)151 kcal
Energi (kJ)633 kJ
Fedt1.54 g
Mættet fedt0.4 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein33.6 g
Salt0.2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring vand*, ris og et nip salt* i kog i en gryde. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 12 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i halve skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2 pers.] i både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i strimler. Hak purløg fint.

3

Fordel zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

4

Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middellav varme. Tilsæt madlavningsfløde og bouillon. Krydr med friskkværnet peber*. Lad simre i 3-4 min. Tilsæt purløg og et nip salt*.

6

Anret ris, ovnbagte grøntsager og kylling på tallerkener. Top med pebersauce.