Skip to main content
Krydret kikærtesalat
Krydret kikærtesalat

Krydret kikærtesalat

med avocado, halloumi & citrondressing

4.3
(1,5 t)

Vores krydrede kikærtesalat har præcis nok varme til at afrime dine smagsløg, så de kan nyde fuldt ud. Halloumi, couscous, kikærter og avocado er parret med cherrytomater i dette vegetariske stykke, toppet med en knivspids frisk, grøn persille.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

150 g

Fraiche

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Kikærter

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

4 g

Bouillon

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Citrusfrugt

200 g

Halloumi

½ stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)655 kcal
Energi (kJ)2742 kJ
Fedt28 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat53.6 g
Sukker4 g
Kostfibre9.6 g
Protein36.9 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt grøntsagsbouillon og couscous. Tag gryden af varmen. Dæk til med låg. Lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Riv hvidløg fint. Bland kikærter, Ay-Cajun-ba, hvidløg og et stort nip salt* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kikærter i 5 min.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i 1 cm tern. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Hak rødløg [1/2 stk, 2 pers.] fint. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske. Hak groft. Bland kikærter, tomat, avocado, rødløg, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Bland citrondressing
4

Skær citron i både. Bland fraiche og et skvæt citronsaft i en lille skål. Krydr med salt* og peber*.

Steg halloumi
5

Skær halloumi i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side. Rør couscous i skålen med kikærter. Tilsæt et skvæt citronsaft, en smule olivenolie* og et nip salt*. Vend sammen.

Server
6

Anret couscoussalat i dybe tallerkener. Top med halloumi og resterende persille. Server med citrondressing og citronbåde.