topBanner
Kikærtekarry

Kikærtekarry

med jasminris & abrikoschutney

Vidste du, at opskrifter, der får den højeste karakter, vender tilbage til menuen? Denne karry med kikærter er en elsket favorit med meget smag, vi virkelig er glade for at servere igen! Mættende kikærter og grøntsager koges i kokosmælk sammen med aromatisk ingefær, hvidløg, goan xacuti og karrypasta giver karakteristisk smag til den velsmagende sauce. Jasminris, chili og sød abrikoschutney sætter prikken over i’et, og der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god kok, der står bag opskriften.

Tags:VegetariskStærk
Allergener:sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Jasminris

½ stk

Chili

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 dåse

Kikærter

3 g

Goan xacuti

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholdersennep)

250 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

350 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2973 kJ
Kalorier (kcal)711 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt22 g
Kulhydrat93 g
Sukker19 g
Protein17 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand* i kog i en gryde.

Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min.

Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv ingefær.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær zucchini og gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.

Hak tomat groft.

Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Hak koriander groft.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Svits karrypasta og goan xacuti i 30 sek.

Tilsæt ingefær, hvidløg, zucchini, gulerod og tomat i 6-7 min.

4

Tilsæt kokosmælk, vand* og kikærter. Lad simre i 6-8 min. Smag til med salt* og peber*.

5

Snit chili fint.

6

Anret ris og kikærtekarry i dybe tallerkener.

Top med koriander, chili og abrikoschutney.