topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kikærtekarry

Kikærtekarry

med jasminris & abrikoschutney

Vidste du, at opskrifter, der får den højeste karakter, vender tilbage til menuen? Denne karry med kikærter er en elsket favorit med meget smag, vi virkelig er glade for at servere igen! Mættende kikærter og grøntsager koges i kokosmælk sammen med aromatisk ingefær, hvidløg, goan xacuti og karrypasta giver karakteristisk smag til den velsmagende sauce. Jasminris, chili og sød abrikoschutney sætter prikken over i’et, og der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god kok, der står bag opskriften.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Rød chili

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 pakke

Kikærter

3 g

Goan Xacuti

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

250 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)430 kcal
Energi (kJ)1800 kJ
Fedt3.85 g
Mættet fedt0.7 g
Kulhydrat82.81 g
Sukker9.5 g
Protein12.79 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* i kog i en gryde. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 12 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini og gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak tomat groft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Hak koriander groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits karrypasta og goan xacuti i 30 sek. Tilsæt ingefær, hvidløg, zucchini, gulerod og tomat i 6-7 min.

Tilsæt kikærter
4

Tilsæt kokosmælk, vand* og kikærter. Lad simre i 6-8 min. Smag til med salt* og peber*.

Snit chili
5

Snit chili fint.

Server
6

Anret ris og kikærtekarry i dybe tallerkener. Top med koriander, chili og abrikoschutney.