
Vidste du, at opskrifter, der får den højeste karakter, vender tilbage til menuen? Denne karry med kikærter er en elsket favorit med meget smag, vi virkelig er glade for at servere igen! Mættende kikærter og grøntsager koges i kokosmælk sammen med aromatisk ingefær, hvidløg, goan xacuti og karrypasta giver karakteristisk smag til den velsmagende sauce. Jasminris, chili og sød abrikoschutney sætter prikken over i’et, og der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god kok, der står bag opskriften.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Tomat
1 pose
Koriander
½ stk
Chili
1 stk
Gulerod
3 g
Goan Xacuti
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder: Sennep)
1 pakke
Kikærter
150 g
Jasminris
250 ml
Kokosmælk
1 stk
Zucchini
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
3.5 dl
Vand

Bring en gryde med vand* i kog. Tilsæt ris. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Riv ingefær. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini og gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Hak tomat groft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Hak koriander groft.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Svits karrypasta og goan xacuti i 30 sek. Tilsæt ingefær, hvidløg, zucchini, gulerod og tomat. Steg i 6-7 min.

Tilsæt kokosmælk, vand* og kikærter. Lad simre i 6-8 min. Smag til med salt* og peber*.

Skær chili i tynde skiver.

Anret ris og kikærtekarry i dybe tallerkener. Top med koriander, chili (stærk!) og abrikoschutney.