topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk pulled pork-ramen

Japansk pulled pork-ramen

med udonnudler og stegte østershatte

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Blev du fanget af det spændende navn på denne ret? Vi lover at du ikke bliver skuffet over resultatet. Vi laver pulled pork med ingefær, hvidløg, misopasta, sojasauce og fishsauce, og tilsætter derefter udonnudler og limesaft. Vi serverer vores pulled pork-ramen med stegte østershatte, syltet gulerod og friske sukkerærter, forårsløg og chili.

Tags:
Mælkefri
Klimavenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Østershatte

300 g

Pulled pork

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

½ pose

Sukkerærter

½ stk

Lime

60 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

8 g

Kyllingebouillon

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød chili

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Forårsløg

5 ml

Fish sauce

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 1)

5 dl

Vand (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2949 kJ
Kalorier (kcal)705 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat80.6 g
Sukker15 g
Protein46.5 g
Salt7.6 g

Redskaber

Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Sylt gulerod
1

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend gulerod i skålen.

Hæld lage fra inden servering.

Steg svampe
2

Imens, hak svampe groft.

Opvarm en smule olivenolie i en stor gryde på høj varme. 

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand [5 dl | 10 dl], ingefær [2 tsk | 4 tsk], hvidløg, misopasta, kyllingebouillon, sukker [1 tsk | 2 tsk] og fish sauce i samme gryde, og varm op på middelhøj varme.

Lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Kog nudler
4

Imens, bring en anden gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Tilsæt nudler
5

Snit forårsløg fint.

Halve sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs.

Halver lime [½ stk, 2P].

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Tilsæt nudler og limesaft [1 spsk | 2 spsk] til gryden lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med pulled pork, svampe, sukkerærter og gulerod. 

Drys med forårsløg og chili. 

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.