Japansk inspireret plantefars
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk inspireret plantefars

Japansk inspireret plantefars

med karrynudler og sesamfrø

I aften laver vi en hurtig, vegetarisk nudelret på udonnudler. Vi steger plantefars med grøntsager og krydrer med umamisauce, asiatisk woksauce og Curry-On. Nudlerne møder karrysaucen, og så er maden ellers klar! Prikken over i'et er den aromatiske topping af forårsløg, sesamfrø og et skvæt limesaft.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Sesam
Bløddyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder Gluten, Hvede)

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Curry-On

50 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3181 kJ
Kalorier (kcal)760 kcal
Fedt27.5 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat92.3 g
Sukker27 g
Protein30.1 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med løg, peberfrugt, gulerod, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, snit forårsløg fint.

Tilsæt sauce
4

Tilsæt hvidløg og Curry-On, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt umamisauce, asiatisk woksauce, smør og pastavand, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler
5

Skær lime i både.

Vend nudler i saucen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.

Server
6

Anret nudler i skåle.

Top med et skvæt limesaft.

Drys med forårsløg og sesamfrø.