I aften laver vi en hurtig, vegetarisk nudelret på udonnudler. Vi steger plantefars med grøntsager og krydrer med umamisauce, asiatisk woksauce og Curry-On. Nudlerne møder karrysaucen, og så er maden ellers klar! Prikken over i'et er den aromatiske topping af forårsløg, sesamfrø og et skvæt limesaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder Gluten, Hvede)
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Curry-On
50 g
Umamisauce
(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Forårsløg
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
1 stk
Lime
1 dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, hak løg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med løg, peberfrugt, gulerod, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, snit forårsløg fint.
Tilsæt hvidløg og Curry-On, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt umamisauce, asiatisk woksauce, smør og pastavand, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Skær lime i både.
Vend nudler i saucen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.
Anret nudler i skåle.
Top med et skvæt limesaft.
Drys med forårsløg og sesamfrø.