Japansk bowl med pankorejer | Byg selv
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Japansk bowl med pankorejer | Byg selv

med asiatisk mayonnaise og avocado

Japansk mad kan virkelig noget med spændende saucer og toppings! Og det udnytter vi i dag, hvor vi bygger vores egne japanske bowls lige som vi kan lide dem. Bunden består af ris og sprøde rejer, og derfra kan du toppe med alskens grøntsager, sesamfrø, asiatisk mayonnaise og teriyakisauce.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Sesam
Æg
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kongerejer

(Indeholder: Krebsdyr)

150 g

Langkornede hvide ris

50 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

1 stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

1 stk

Avocado

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

37.5 g

Teriyakisauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

1 tsk

Salt til ris

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til rejer

1 stk

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3824 kJ
Kalorier (kcal)914 kcal
Fedt39.8 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat104.5 g
Sukker12.4 g
Protein26.1 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, skær lime i både.

Skær agurk i tynde skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, skær i tynde skiver, og krydr med et nip salt.

Snit forårsløg fint.

Anret alle toppings i små skåle.

3

Dup rejer tørre med køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.

Pisk æg sammen i en lille skål, tilsæt til skålen med rejer, og vend sammen.

4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt panko til skålen med rejer, og vend sammen.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

5

Anret sesamfrø, asiatisk mayonnaise og teriyakisauce i små skåle.

6

Anret ris i dybe tallerkener, og top med rejer.

Server med alle toppings, og slip kreativiteten løs med de toppings du vil have!