HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconItaliensk Reje Scampi
topBanner
Italiensk reje-scampi

Italiensk reje-scampi

med frisk tortelloni og høvlet italiensk ost

Er I en familie, der elsker pasta? Så er det måske på tide at prøve en ny pastaopskrift! Det hjælper vi med i aften, når vi laver en vidunderlig italiensk reje-scampi med frisk tortelloni. Vi koger tortelloni og blander det med stegte rejer, zucchini og løg. Vi topper med høvlet hård ost og friske persilleblade, og så er maden klar!

Tags:Hurtig
Allergener:KrebsdyrSulfitterÆgGlutenMælkSelleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

220 g

Zucchini

2 stk

Tomat

150 g

Rejer

(IndeholderKrebsdyr, SulfitterKan indeholdeMælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(IndeholderÆg, Gluten, MælkKan indeholdeSennep, Soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(IndeholderMælk)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Smør (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)778 kcal
Energi (kJ)3255 kJ
Fedt38.65 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat68.58 g
Sukker14.3 g
Protein34.77 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Hak løg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær zucchini i halve skiver. Hak tomat groft. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

 

2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr rejer med et nip salt*, og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken.

 

3

Opvarm en smule olivenolie* (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini og løg i 1-2 min, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.

 

4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Gem pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

5

Tilsæt pastavand [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon, smør* [3 spsk | 6 spsk], pasta og rejer til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt tomat og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og rør rundt. Tag panden af varmen, og krydr med et stort nip peber*. TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

 

6

Anret reje-scampi i dybe tallerkener. Top med høvlet ost og persille.