HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconItaliensk Frikadellesandwich
topBanner
Italiensk frikadellesandwich

Italiensk frikadellesandwich

med frisk tomatsalsa og cremet pestomayo

I aften laver vi fantastisk Italiensk inspireret mad med masser af smag og farve. Et superlækker sandwich med hjemmelavet tomatsalsa og en smuk grøn pestomayo. Det lækre brød får ekstra smag af revet hård ost.

Tags:Hurtig
Allergener:ægsennepsulfittermælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Tomat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Rødløg

30 g

Grøn pesto

(Indeholdersulfitter, mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

2 stk

Stenovnsbagt baguette

(IndeholderglutenKan indeholdesesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)884 kcal
Energi (kJ)3697 kJ
Fedt40.01 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat81.92 g
Sukker11.7 g
Protein48.34 g
Salt4.3 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær tomat i små tern. Hak halvdelen af rødløg fint, og skær resten i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

2

Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk] og panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til bøffer (2 pr. person).

3

Bland hakket rødløg, tomat, hvidløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer sammen med resterende rødløg i 2-3 min på hver side. Drys bøffer med finrevet ost, når der er 1 min tilbage af stegetiden. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Skær brød over på langs og på midten. Varm i ovnen i 5-6 min. 

6

Smør brød med pestomayo. Fyld med bøffer, tomatsalsa og salat. Server med overskydende salat.