Italiensk frikadellesandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk frikadellesandwich

Italiensk frikadellesandwich

med frisk tomatsalsa og cremet pestomayo

I aften laver vi fantastisk Italiensk inspireret mad med masser af smag og farve. Et superlækker sandwich med hjemmelavet tomatsalsa og en smuk grøn pestomayo. Det lækre brød får ekstra smag af revet hård ost.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)884 kcal
Energi (kJ)3697 kJ
Fedt40.01 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat81.92 g
Sukker11.7 g
Protein48.34 g
Salt4.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær tomat i små tern. Hak halvdelen af rødløg fint, og skær resten i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Bland fars
2

Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk] og panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til bøffer (2 pr. person).

Bland tomatsalsa
3

Bland hakket rødløg, tomat, hvidløg og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*. Bland pesto [1/2 pakke, 2P] og mayonnaise i en lille skål.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer sammen med resterende rødløg i 2-3 min på hver side. Drys bøffer med finrevet ost, når der er 1 min tilbage af stegetiden. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm brød
5

Skær brød over på langs og på midten. Varm i ovnen i 5-6 min. 

Server
6

Smør brød med pestomayo. Fyld med bøffer, tomatsalsa og salat. Server med overskydende salat.