Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne skønne salat kan man kalde "en opgraderet capresesalat", da vi har tilføjet kylling, grøn pesto og rucola til den italienske klassiker. Vores Italienske kylling- og mozzarellasalat er frisk og lækker til alle tider på døgnet, og er klar på under en halv time!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder: Mælk)
24 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Tomat
70 g
Rucola
60 g
Grøn pesto
(Indeholder: Sulfitter, Mælk)
¼ tsk
Salt til kød
2 tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Opvarm balsamico og sukker i en lille gryde på middel varme.
Pisk i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.
Hak tomat groft.
Skyl rucola.
Overfør færdig kylling til en stor skål, og træk kødet i strimler med to gafler.
Vend pesto i skålen med kylling.
Tilsæt rucola, salt og et nip peber, og vend sammen.
Anret salat i dybe tallerkener, og top med tomat, mozzarella og balsamicoglaze.