Italiensk kylling- og mozzarellasalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk kylling- og mozzarellasalat

Italiensk kylling- og mozzarellasalat

2 portioner | med balsamicoglaze

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne skønne salat kan man kalde "en opgraderet capresesalat", da vi har tilføjet kylling, grøn pesto og rucola til den italienske klassiker. Vores Italienske kylling- og mozzarellasalat er frisk og lækker til alle tider på døgnet, og er klar på under en halv time!

Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder: Mælk)

24 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Tomat

70 g

Rucola

60 g

Grøn pesto

(Indeholder: Sulfitter, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1940 kJ
Kalorier (kcal)464 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat12.1 g
Sukker8.1 g
Protein47.1 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav balsamicoglaze
2

Opvarm balsamico og sukker i en lille gryde på middel varme.

Pisk i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Lav salat
3

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Hak tomat groft.

Skyl rucola.

Overfør færdig kylling til en stor skål, og træk kødet i strimler med to gafler.

Vend pesto i skålen med kylling.

Tilsæt rucola, salt og et nip peber, og vend sammen.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener, og top med tomat, mozzarella og balsamicoglaze.