I aften frister vi med en fantastisk alt i et ret, med masser af smage og farver. Udover stegte kikærter med indiske krydderier og abrikoschutney, fylder vi vores bowl med en glaskålsalat med spinat og skalotteløg og bulgur blandet cashewnødder. Vi topper vores indiske kikærtebowl med cremet karryyoghurt og sprøde pitachips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Kikærter
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
60 g
Spinat
½ stk
Lime
2 g
Curry-On
1 stk
Skalotteløg
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Mild Mahal
1 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
½ stk
Glaskål, hvid
1 pose
Mynte & koriander
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Smør (trin 5)
1 spsk
Vand (trin 5)
¾ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og skalotteløg i en lille skål.
Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.
Skyl spinat, og bland med glaskål i en stor skål.
Bland yoghurt og Curry-On i en lille skål.
Hak koriander og mynte fint. Hæld væde fra kikærter.
Bland koriander, mynte, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en lille skål.
Halver pitabrød [1/2 pakke, 2P] på langs, og skær i 3 cm tern.
Fordel pitabrød på en bageplade med bagepapir, og dryp med urteolie.
Bag i ovnen i 4-6 min, eller indtil gyldne og sprøde.
TIP: Hold øje med pitachipsene, så de ikke brænder på.
Imens, smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kikærter i 3-4 min, eller indtil gennemvarme. Tilsæt Mild Mahal, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende. Tilsæt abrikoschutney, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1 spsk | 2 spsk].
Tilsæt skalotteløg (inklusive lage), salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] til skålen med glaskål, og vend sammen lige inden servering.
Vend cashewnødder i gryden med færdig bulgur.
Anret glaskålsalat, kikærter og bulgur på tallerkner.
Top med karryyoghurt og pitachips.