Skip to main content
Hvidløgsmarineret kylling
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

½ g

Oregano, tørret

½ stk

Citron

80 g

Bearnaisesauce

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

Næringsindhold

Energi (kJ)2459 kJ
Kalorier (kcal)588 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt5.7 g
Kulhydrat51.8 g
Sukker6.1 g
Kostfibre5.9 g
Protein40.8 g
Salt1.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Mariner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], Hvide Løjer & Urter, kylling, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. 

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Damp bønner
4

Imens, skær ender af grønne bønner.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Tilsæt grønne bønner, sluk for varmen, og lad dampe i 3-4 min.

Hæld vand fra, og tilsæt eventuelt en klat smør.

Varm bearnaisesauce
5

Imens, opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt bearnaisesauce, og varm op i 3 min.

Imens, skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Tilsæt et skvæt citronsaft, og krydr med salt og peber.

Server
6

Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener.

Krydr grønne bønner med et nip salt, og top med et skvæt citronsaft.

Server med bearnaisesauce. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image