Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
280 g
Kyllingebryst
500 g
Kartofler
150 g
Grønne bønner
½ g
Oregano, tørret
½ stk
Citron
80 g
Bearnaisesauce
(Indeholder: Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], Hvide Løjer & Urter, kylling, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en anden bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær ender af grønne bønner.
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Tilsæt grønne bønner, sluk for varmen, og lad dampe i 3-4 min.
Hæld vand fra, og tilsæt eventuelt en klat smør.
Imens, opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.
Tilsæt bearnaisesauce, og varm op i 3 min.
Imens, skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Tilsæt et skvæt citronsaft, og krydr med salt og peber.
Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener.
Krydr grønne bønner med et nip salt, og top med et skvæt citronsaft.
Server med bearnaisesauce.