HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHvidløgsmarineret Kylling
topBanner
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:Under 650 kcalHvedefriBørnevenligProteinrig
Allergener:Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

100 g

Bearnaisesauce

(IndeholderMælk)

½ g

Oregano, tørret

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)468 kcal
Energi (kJ)1956 kJ
Fedt8.92 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat54.89 g
Sukker8.5 g
Protein40.95 g
Salt1.9 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på to 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. Bland en smule olivenolie, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. Vend kylling i skålen.

3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet (sørg for at få al marinade med). Overfør kylling til en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Tilsæt bearnaisesauce til samme stegepande, og varm op i 3 min. Skær citron i både. Tilsæt et skvæt citronsaft til stegepanden, og krydr med et nip salt og peber.

5

Skær ender af grønne bønner. Bring en gryde med saltet vand i kog. Tilsæt grønne bønner, sluk for varmen, og lad stå i 3-4 min. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en klat smør.

6

Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener. Krydr grønne bønner med et nip salt, og dryp med et skvæt citronsaft. Server med bearnaisesauce.