Hvidløgsmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

½ g

Oregano, tørret

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)468 kcal
Energi (kJ)1956 kJ
Fedt8.92 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat54.89 g
Sukker8.5 g
Protein40.95 g
Salt1.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på to 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Mariner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. Bland en smule olivenolie, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål. Vend kylling i skålen.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet (sørg for at få al marinade med). Overfør kylling til en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Opvarm bearnaisesauce
4

Tilsæt bearnaisesauce til samme stegepande, og varm op i 3 min. Skær citron i både. Tilsæt et skvæt citronsaft til stegepanden, og krydr med et nip salt og peber.

Bland salat
5

Skær ender af grønne bønner. Bring en gryde med saltet vand i kog. Tilsæt grønne bønner, sluk for varmen, og lad stå i 3-4 min. Hæld vand fra, og vend eventuelt med en klat smør.

Server
6

Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener. Krydr grønne bønner med et nip salt, og dryp med et skvæt citronsaft. Server med bearnaisesauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image