
Når det skal gå hurtigt, er der ikke noget bedre end vores sprøde, færdiglavede veggienuggets, der blot skal steges gyldne! Det tager nemlig ingen tid, og i mellemtiden kan du lave den lækre salat, røre en dressing og varme tacos, så du har mad på bordet på 15 min!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
200 g
Romainesalat
1 stk
Tomat
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Majs
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 stk
Bredbladet persille
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Vand til sauce

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hæld væde fra majs.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Hak tomat groft.
Pluk persille.
Bland salat, tomat, majs, persille, olivenolie og salt i en stor skål.

Bland srirachamayonnaise, Ay Cajun-ba, fraiche og vand i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg nuggets med i 2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.
Skær i tynde skiver.

Anret majssalat i tortillabrød.
Top med nuggets og dressing.