Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå, hvem ville sige nej til hurtig oksekødsragu med spaghetti og italiensk hård ost ? Ragun består af hakket oksekød, gulerødder, basilikum, Worcestershire sauce, hvidløg, rødvin og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi spaghetti, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
2 g
Middelhavsdrøm
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
2 stk
Gulerod
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Oksebouillon
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
½ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og gulerod med Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt worcestershire sauce, hakkede tomater, rødvinssauce, pastavand og sukker [1 tsk | 2 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet.
Imens, hak basilikum groft.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Tilsæt basilikum, og lad simre videre i 1-2 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden.
Anret oksekødsragu i dybe tallerkener.
Top med høvlet ost.
Dryp med en smule olivenolie.