Bare ordet honningstegt gør at maven knurrer! Velsmagende æblesalsa supplerer den søde honningmarinerede svinekamfilet perfekt, og sammen med broccoli- og couscoustabouleh har du lækker aftensmad at glæde dig til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
75 g
Fraiche
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Citron
300 g
Svinekamfilet
250 g
Broccoli
2.5 dl
Vand
Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet* er absorberet.
Hak æble fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Riv broccoli fint. Bland æble, en smule persille og en stor skvæt citronsaft i en lille skål. Skær svinekamfilet til to bøffer på et rent skærebræt.
Bland broccoli, citronskal og resterende persille (gem lidt til anretning) i en stor skål. Tilsæt en smule olivenolie*, en skvæt citronsaft, et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt honning. Vend bøffer i honning indtil dækket. Stil til side på en tallerken.
Tilsæt broccoliblanding til gryden med couscous. Rør rundt. Skær bøffer i tynde skiver.
Anret svinekød og broccolitabouleh på tallerkener. Top med overskydende saft fra panden og æblesalsa. Server med fraiche og citronbåde.