topBanner
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med broccolitabouleh & æblesalsa

Bare ordet honningstegt gør at maven knurrer! Velsmagende æblesalsa supplerer den søde honningmarinerede svinekamfilet perfekt, og sammen med broccoli- og couscoustabouleh har du lækker aftensmad at glæde dig til.

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(IndeholderglutenKan indeholdeKan indeholde spor af soja)

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Broccoli

25 g

Honning

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

250 ml

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1602 kJ
Kalorier (kcal)383 kcal
Fedt5 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat58 g
Sukker22 g
Protein13 g
Salt1 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring vand og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Hak æble fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Riv broccoli fint. Bland æble, en smule persille og en stor skvæt citronsaft i en lille skål. Skær svinekamfilet til to bøffer på et rent skærebræt.

3

Bland broccoli, citronskal og resterende persille (gem lidt til anretning) i en stor skål. Tilsæt en smule olivenolie, en skvæt citronsaft, et nip salt og peber.

4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt honning. Vend bøffer i honning indtil dækket. Stil til side på en tallerken.

5

Tilsæt broccoliblanding til gryden med couscous. Rør rundt. Skær bøffer i tynde skiver.

6

Anret svinekød og broccolitabouleh på tallerkener. Top med overskydende saft fra panden og æblesalsa. Server med fraiche og citronbåde.