Honningstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med broccolitabouleh & æblesalsa

Bare ordet honningstegt gør at maven knurrer! Velsmagende æblesalsa supplerer den søde honningmarinerede svinekamfilet perfekt, og sammen med broccoli- og couscoustabouleh har du lækker aftensmad at glæde dig til.

Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

75 g

Fraiche

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

300 g

Svinekamfilet

250 g

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)500 kcal
Energi (kJ)2091 kJ
Fedt19.08 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat46.49 g
Sukker9.7 g
Protein36.45 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Bland æblesalsa
2

Hak æble fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Riv broccoli fint. Bland æble, en smule persille og en stor skvæt citronsaft i en lille skål. Skær svinekamfilet til to bøffer på et rent skærebræt.

Forbered tabouleh
3

Bland broccoli, citronskal og resterende persille (gem lidt til anretning) i en stor skål. Tilsæt en smule olivenolie*, en skvæt citronsaft, et nip salt* og peber*.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt honning. Vend bøffer i honning indtil dækket. Stil til side på en tallerken.

Bland tabouleh
5

Tilsæt broccoliblanding til gryden med couscous. Rør rundt. Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød og broccolitabouleh på tallerkener. Top med overskydende saft fra panden og æblesalsa. Server med fraiche og citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image