
Bare ordet honningstegt gør at maven knurrer! Velsmagende æblesalsa supplerer den søde honningmarinerede svinekamfilet perfekt, og sammen med broccoli- og couscoustabouleh har du lækker aftensmad at glæde dig til.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
25 g
Honning
75 g
Fraiche
4 g
Kyllingebouillon
100 g
Couscous
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Citrusfrugt
300 g
Svinekamfilet
250 g
Broccoli
2.5 dl
Vand

Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Hak æble fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Riv broccoli fint. Bland æble, en smule persille og en stor skvæt citronsaft i en lille skål. Skær svinekamfilet til to bøffer på et rent skærebræt.

Bland broccoli, citronskal og resterende persille (gem lidt til anretning) i en stor skål. Tilsæt en smule olivenolie*, en skvæt citronsaft, et nip salt* og peber*.

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt honning. Vend bøffer i honning indtil dækket. Stil til side på en tallerken.

Tilsæt broccoliblanding til gryden med couscous. Rør rundt. Skær bøffer i tynde skiver.

Anret svinekød og broccolitabouleh på tallerkener. Top med overskydende saft fra panden og æblesalsa. Server med fraiche og citronbåde.