Skip to main content
Honningstegt svinekød
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med broccolitabouleh & æblesalsa

3.7
(100)

Bare ordet honningstegt gør at maven knurrer! Velsmagende æblesalsa supplerer den søde honningmarinerede svinekamfilet perfekt, og sammen med broccoli- og couscoustabouleh har du lækker aftensmad at glæde dig til.

Allergener:
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

75 g

Fraiche

4 g

Kyllingebouillon

100 g

Couscous

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citrusfrugt

300 g

Svinekamfilet

250 g

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

Næringsindhold

Kalorier (kcal)499.7 kcal
Energi (kJ)2090.6 kJ
Fedt19.1 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat46.5 g
Sukker9.7 g
Kostfibre2.5 g
Protein36.5 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Kog couscous
1

Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet* er absorberet.

Bland æblesalsa
2

Hak æble fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Riv broccoli fint. Bland æble, en smule persille og en stor skvæt citronsaft i en lille skål. Skær svinekamfilet til to bøffer på et rent skærebræt.

Forbered tabouleh
3

Bland broccoli, citronskal og resterende persille (gem lidt til anretning) i en stor skål. Tilsæt en smule olivenolie*, en skvæt citronsaft, et nip salt* og peber*.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt honning. Vend bøffer i honning indtil dækket. Stil til side på en tallerken.

Bland tabouleh
5

Tilsæt broccoliblanding til gryden med couscous. Rør rundt. Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød og broccolitabouleh på tallerkener. Top med overskydende saft fra panden og æblesalsa. Server med fraiche og citronbåde.