HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonningstegt Svinekød
topBanner
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med broccolitabouleh & æblesalsa

Hurtigt

Bare ordet honningstegt gør at maven knurrer! Velsmagende æblesalsa supplerer den søde honningmarinerede svinekamfilet perfekt, og sammen med broccoli- og couscoustabouleh har du lækker aftensmad at glæde dig til.

Allergener:mælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

100 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

300 g

Kyllingebouillon

2.5 dl

Couscous

(Indeholdergluten)

Æble

Bredbladet persille

Citron

Svinekamfilet

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)499.675 kcal
Energi (kJ)2090.6401 kJ
Fedt19.0825 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat46.4875 g
Sukker9.7 g
Protein36.45 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 min, eller indtil vandet* er absorberet.

2

Hak æble fint. Hak persille fint. Riv citronskal. Skær citron i både. Riv broccoli fint. Bland æble, en smule persille og en stor skvæt citronsaft i en lille skål. Skær svinekamfilet til to bøffer på et rent skærebræt.

3

Bland broccoli, citronskal og resterende persille (gem lidt til anretning) i en stor skål. Tilsæt en smule olivenolie*, en skvæt citronsaft, et nip salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 3-4 min på hver side. Tag panden af varmen. Tilsæt honning. Vend bøffer i honning indtil dækket. Stil til side på en tallerken.

5

Tilsæt broccoliblanding til gryden med couscous. Rør rundt. Skær bøffer i tynde skiver.

6

Anret svinekød og broccolitabouleh på tallerkener. Top med overskydende saft fra panden og æblesalsa. Server med fraiche og citronbåde.