Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med hvidløgsris & peanuts

Lad hele familien være med og lave mad, for vi skal lave masser af lækkerier i aften. Vi starter med at tilberede hvidløgsris, som får lov til at simre, mens vi får styr på resten. Vi steger kylling og rødløg i en lækker marinade med honning, soja, hvidløg og olivenolie. Vi sylter også perfekt syrlige agurker og topper med sprøde peanuts.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

2 stk

Gulerod, lilla

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

3 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 3)

efter behov

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)540 kcal
Energi (kJ)2257 kJ
Fedt2.91 g
Mættet fedt0.8 g
Kulhydrat79.19 g
Sukker19.7 g
Protein43.15 g
Salt2.7 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Lav marinade
2

Bland sojasauce, honning, resterende hvidløg og en smule olivenolie* i en lille skål.

Sylt agurk
3

Skær agurk i tynde, halve skiver. Skyl spinat, og hak groft. Skræl gulerod til tynde, lange bånd. Hak peanuts groft. Skær rødløg i tynde skiver. Bland hvidvinseddike, agurk, vand* [ 1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og sukker* i en lille skål. Skær kylling i strimler på et andet skærebræt.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middel varme. Steg kylling og rødløg i 6-7 min. Tilsæt marinade, når der er 4 min tilbage, og lad simre indtil let reduceret. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland ris & spinat
5

Vend spinat i gryden med færdigkogt ris. Hæld væde fra agurk.

Server
6

Anret hvidløgsris i skåle. Top med kylling, agurk og gulerod. Drys med peanuts.