Honning- og sojamarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med hvidløgsris & peanuts

En ukompliceret og super velsmagende middag for hele familien. Hvad med saftige kyllingestrimler karamelliseret i en heftigt god marinade, velsmagende hvidløgsris og syltede agurker, der giver en frisk smagsoplevelse. For at gøre det hele lidt sjovere, fyldes retten med lange strimler af lilla gulerod og peanuts, der giver dejlig knas. Mums!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

3 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

20 g

Peanuts

280 g

Kyllingebryst

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 3)

2 dl

Vand (trin 1)

efter behov

Sukker (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)295 kcal
Energi (kJ)1233 kJ
Fedt8.1 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat15.55 g
Sukker14.4 g
Protein36.6 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [1 msk | 2 msk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits halvdelen af hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [2 dl | 4 dl], ris og salt* [1/4 tsk | ½ tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Lav marinade
2

Bland sojasauce, honning, resterende hvidløg og en smule olivenolie* i en lille skål.

Sylt agurk
3

Skær agurk i tynde, halve skiver. Hak spinat groft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak peanuts groft. Bland hvidvinseddike, agurk og vand* [1 msk | 2 msk] med et nip salt* og sukker* i en skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Skær kylling i strimler. Steg i 3-4 min, eller indtil gylden. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt marinade
5

Tag panden af varmen. Tilsæt marinade, og vend sammen indtil kyllingen er dækket. Rør spinat i gryden med hvidløgsris. Hæld væde fra agurk gennem en si. TIP: Marinaden bliver mørk og karamelliserer - dette tilfører smag!

Server
6

Anret hvidløgsris og kylling på tallerkener. Top med agurk og gulerod. Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image