HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojamarineret Kylling
topBanner
Honning- og sojamarineret kylling

Honning- og sojamarineret kylling

med hvidløgsris & peanuts

En ukompliceret og super velsmagende middag for hele familien. Hvad med saftige kyllingestrimler karamelliseret i en heftigt god marinade, velsmagende hvidløgsris og syltede agurker, der giver en frisk smagsoplevelse. For at gøre det hele lidt sjovere, fyldes retten med lange strimler af lilla gulerod og peanuts, der giver dejlig knas. Mums!

Tags:Under 650 kcal
Allergener:sulfitterglutensojajordnøddermælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

25 ml

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

20 g

Spinat

280 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

1.33 spsk

Basmatiris

3 dl

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Kyllingebrystfilet

Hvidløgsfed

Gulerod, lilla

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1426.8408 kJ
Kalorier (kcal)341.0231 kcal
Fedt15.0423 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat12.2 g
Sukker10.3 g
Protein37.362 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en gryde ved middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1 min. Tilsæt vand*, og bring i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Bland sojasauce, honning, resterende hvidløg og en smule olivenolie* i en lille skål.

3

Skær agurk i halve skiver. Hak spinat groft. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Hak peanuts groft. Bland hvidvinseddike, agurk, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et nip salt* og sukker* i en skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Skær kylling i strimler. Steg i 6-7 min, eller indtil gylden.

5

Tilsæt marinade, når der er 4 min tilbage af stegetiden, og lad simre indtil let reduceret. Rør spinat i gryden med hvidløgsris. Hæld væde fra agurk gennem en si. 

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med kylling, agurk og gulerod. Drys med peanuts.