Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Når børnene skal have lækker aftensmad, som er hurtig og nærende, så er denne opskrift oplagt. Her skal du blot lave ovnbagte fritter af kartoffel, gulerod og rødbede, og i samme ovn bager du veggienuggets sprøde og lækre. Server med remoulade til dyppelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Gulerod
1 stk
Rødbede
300 g
Kartofler
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
200 g
Veganske Nuggets
(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)
½ tsk
Salt til rodfrugter
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler, gulerod og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Fordel nuggets på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Kom remoulade i en lille skål.
Anret regnbuefritter og nuggets på tallerkener.
Server med remoulade.