Skip to main content
Veggienuggets og regnbuefritter til børnenes aftensmad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Veggienuggets og regnbuefritter til børnenes aftensmad

2 portioner | med remoulade

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Når børnene skal have lækker aftensmad, som er hurtig og nærende, så er denne opskrift oplagt. Her skal du blot lave ovnbagte fritter af kartoffel, gulerod og rødbede, og i samme ovn bager du veggienuggets sprøde og lækre. Server med remoulade til dyppelse.

Tags:
Frokost
Allergener:
Æg
Sennep
Havre
Hvede
Byg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødbede

300 g

Kartofler

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til rodfrugter

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1838 kJ
Kalorier (kcal)439 kcal
Fedt14.2 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat59.6 g
Sukker12.2 g
Protein16.5 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler, gulerod og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Fordel nuggets på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

3

Kom remoulade i en lille skål.

4

Anret regnbuefritter og nuggets på tallerkener.

Server med remoulade.