HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHoisinkylling
topBanner
Hoisinkylling

Hoisinkylling

med kokosris & agurkesalat

Vi skal have kylling og ris i aften! Vi har dog sørget for at aftenens middag bliver alt andet end kedelig, da både kylling og ris bliver lavet på lidt utraditionelle måder. Vi skifter en del af vandet til risen ud med kokosmælk, hvilket giver supercremet kokosris! Kyllingen steger vi med en fyldig og smagsrig hoisinsauce. Ekstra spændende tilbehør er en frisk og syrlig agurkesalat med lime!

Tags:Hurtig
Allergener:bløddyrglutensesamsoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Hoisinsauce

(Indeholderbløddyr, gluten, sesam, soja)

150 g

Agurk

1 stk

Jasminris

280 g

Lime, økologisk

150 g

Kyllingebrystfilet

100 ml

Rødkål, skåret

1 pose

Kokosmælk

2 spsk

Thaibasilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Olivenolie* (trin 4)

½ tsk

Salt* (trin 1)

2 dl

Salt* (trin 4)

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2852.7559 kJ
Kalorier (kcal)681.8251 kcal
Fedt26.255 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat69.115 g
Sukker6.6 g
Protein41.42 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring kokosmælk [1/2 pakke, 2P] og vand* [2 dl | 4 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

2

Skær agurk i tynde, halve skiver. Skær basilikumblade i tynde skiver (gem nogle hele blade til anretning). Bland agurk, basilikum og rødkål i en skål.

3

Skær kylling i 1 cm tynde strimler, og krydr med et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Skær lime i både. Tilsæt et skvæt limesaft, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* til skålen med agurkesalat. Smag til med limesaft eller salt*.

5

Tilsæt et skvæt vand* til panden med kylling. Tilsæt hoisinsauce, og vend sammen. Lad simre indtil saucen begynder at boble.

6

Anret kokosris, kylling og agurkesalat i dybe tallerkener. Pynt med basilikumblade.