topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinkylling

Hoisinkylling

med kokosris & agurkesalat

Vi skal have kylling og ris i aften! Vi har dog sørget for at aftenens middag bliver alt andet end kedelig, da både kylling og ris bliver lavet på lidt utraditionelle måder. Vi skifter en del af vandet til risen ud med kokosmælk, hvilket giver supercremet kokosris! Kyllingen steger vi med en fyldig og smagsrig hoisinsauce. Ekstra spændende tilbehør er en frisk og syrlig agurkesalat med lime!

Tags:
Hurtig

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Hoisinsauce

1 stk

Agurk

150 g

Jasminris

1 stk

Lime, økologisk

280 g

Kyllingebryst

150 g

Rødkål, skåret

100 ml

Kokosmælk

1 pose

Thaibasilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 4)

2 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)682 kcal
Energi (kJ)2853 kJ
Fedt26.11 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat68.96 g
Sukker6.4 g
Protein41.42 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring kokosmælk [1/2 pakke, 2P] og vand* [2 dl | 4 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Skær agurk i tynde, halve skiver. Skær basilikumblade i tynde skiver (gem nogle hele blade til anretning). Bland agurk, basilikum og rødkål i en skål.

Steg kylling
3

Skær kylling i 1 cm tynde strimler, og krydr med et nip salt* og peber*. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav agurkesalat
4

Skær lime i både. Tilsæt et skvæt limesaft, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* til skålen med agurkesalat. Smag til med limesaft eller salt*.

Tilsæt hoisinsauce
5

Tilsæt et skvæt vand* til panden med kylling. Tilsæt hoisinsauce, og vend sammen. Lad simre indtil saucen begynder at boble.

Server
6

Anret kokosris, kylling og agurkesalat i dybe tallerkener. Pynt med basilikumblade.