Skip to main content
Hakkebøf

Hakkebøf

med persille, bløde løg & kartoffelsalat

4.1
(25)

Sæt farve på hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i kulinarisk trance. Server med en frisk forårssalat, og nyd et måltid, du ikke ønsker skal slutte.

Allergener:
Gluten
Hvede

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Kruspersille

1 stk

Citrusfrugt

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

300 g

Kartofler

1 stk

Løg

75 g

Radiser

90 g

Salat

75 g

Fraiche

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

Næringsindhold

Kalorier (kcal)303.5 kcal
Energi (kJ)1269.6 kJ
Fedt15.1 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat14.5 g
Sukker1.3 g
Kostfibre0.5 g
Protein29.8 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler i halve. Kog kartofler i 20-25 min.

Bland fars
2

Skær rødløg i tynde skiver. Hak persille (med stilk) fint. Riv citronskal [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Bland hakket oksekød, panko, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille.

Steg bøffer
3

Form fars til 2 cm tykke bøffer. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub rødløg ud i siden af panden, og steg bøffer i 5-6 min på hver side.

Forbered salat
4

Snit radiser [1/2 pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie*, citronsaft, salt* og peber*.

Bland kartoffelsalat
5

Hæld vand fra kartofler.Bland kartofler med citronskal, 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret bøffer på tallerkener, og top med bløde rødløg. Server med kartofler, salat, fraiche og citronbåde.