
Sæt farve på hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i kulinarisk trance. Server med en frisk forårssalat, og nyd et måltid, du ikke ønsker skal slutte.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pose
Kruspersille
1 stk
Citrusfrugt
250 g
Hakket oksekød
30 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
300 g
Kartofler
1 stk
Løg
75 g
Radiser
90 g
Salat
75 g
Fraiche
1 stk
Æg
½ tsk
Salt

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler i halve. Kog kartofler i 20-25 min.

Skær rødløg i tynde skiver. Hak persille (med stilk) fint. Riv citronskal [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Bland hakket oksekød, panko, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille.

Form fars til 2 cm tykke bøffer. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub rødløg ud i siden af panden, og steg bøffer i 5-6 min på hver side.

Snit radiser [1/2 pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie*, citronsaft, salt* og peber*.

Hæld vand fra kartofler.Bland kartofler med citronskal, 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.

Anret bøffer på tallerkener, og top med bløde rødløg. Server med kartofler, salat, fraiche og citronbåde.

