HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHakkebøf
topBanner
Hakkebøf

Hakkebøf

med persille, bløde løg & kartoffelsalat

Tilføj farve til hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i en kulinarisk trance. Serveres med en frisk salat og bløde løg, og hey - nyd den langsomt, du vil ikke, at dette måltid skal slutte.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:mælkæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Kartofler

½ tsk

Rødløg

2 spsk

Kruspersille

Citron

Radiser

Fraiche

(Indeholdermælk)

Hjertesalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

(Indeholderæg)

Salt*

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1227.5854 kJ
Kalorier (kcal)293.4 kcal
Fedt15.08 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat12.7725 g
Sukker1.4 g
Protein29.8525 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog i 20-25 min.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland hakket oksekød, hvedemel*, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub ud i siden af panden. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side.

4

Snit radiser [½ pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie* og citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.

6

Anret hakkebøffer på tallerkener. Top med bløde rødløg. Server med kartoffelsalat, citronbåde og resterende fraiche.