topBanner
Hakkebøf

Hakkebøf

med persille, bløde løg & kartoffelsalat

Tilføj farve til hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i en kulinarisk trance. Serveres med en frisk salat og bløde løg, og hey - nyd den langsomt, du vil ikke, at dette måltid skal slutte.

Tags:Under 600 kcal
Allergener:ægmælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

1 pose

Kruspersille

1 stk

Citron

250 g

Hakket oksekød

½ pose

Radiser

1 stk

Hjertesalat

150 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

½ tsk

Salt*

2 spsk

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2420 kJ
Kalorier (kcal)579 kcal
Fedt20 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat62 g
Sukker10 g
Protein38 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i halve.

Kog i 20-25 min.

2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

Skær citron i både.

Bland hakket oksekød, hvedemel*, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille i en skål.

Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg rødløg i 3-4 min. Skub ud i siden af panden.

Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side.

4

Snit radiser [½ pose, 2 pers.] og hjertesalat fint.

Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie* og citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.

5

Hæld vand fra kartofler.

Tilsæt 1/2 fraiche og resterende persille.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret hakkebøffer på tallerkener.

Top med bløde rødløg.

Server med kartoffelsalat, citronbåde og resterende fraiche.