
Tilføj farve til hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i en kulinarisk trance. Serveres med en frisk salat og bløde løg, og hey - nyd den langsomt, du vil ikke, at dette måltid skal slutte.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
1 stk
Løg
1 pose
Kruspersille
1 stk
Citrusfrugt
75 g
Radiser
75 g
Fraiche
90 g
Salat
1 stk
Æg
½ tsk
Salt
2 spsk
Hvedemel

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog i 20-25 min.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland hakket oksekød, hvedemel*, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub ud i siden af panden. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side.

Snit radiser [½ pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie* og citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.

Anret hakkebøffer på tallerkener. Top med bløde rødløg. Server med kartoffelsalat, citronbåde og resterende fraiche.

