topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hakkebøf

Hakkebøf

med persille, bløde løg & kartoffelsalat

Tilføj farve til hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i en kulinarisk trance. Serveres med en frisk salat og bløde løg, og hey - nyd den langsomt, du vil ikke, at dette måltid skal slutte.

Tags:
Under 650 kcal

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

1 pose

Kruspersille

1 stk

Citron

75 g

Radiser

75 g

Fraiche

90 g

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

2 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)293 kcal
Energi (kJ)1228 kJ
Fedt15.08 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat12.77 g
Sukker1.4 g
Protein29.85 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog i 20-25 min.

Bland fars
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland hakket oksekød, hvedemel*, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub ud i siden af panden. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side.

Forbered salat
4

Snit radiser [½ pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie* og citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland kartoffelsalat
5

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret hakkebøffer på tallerkener. Top med bløde rødløg. Server med kartoffelsalat, citronbåde og resterende fraiche.