Gyldenstegt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt kyllingebryst

Gyldenstegt kyllingebryst

med vilde basmatiris og bagte grøntsager

Indånd de rige aromaer fra denne klassiker, der har fået en eksotisk ansigtsløftning. Den brunede kylling kommer på en seng af vidunderligt smukke, vilde basmatiris, der får dit kulinariske hjerte til at smelte.

Tags:
Nem
Hvedefri
Børnevenlig
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

150 g

Vilde basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3000 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt25.5 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat74.9 g
Sukker15.7 g
Protein46.1 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og ris, og lad simre under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Forbered grøntsager
2

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i strimler. Hak purløg fint.

Bag grøntsager
3

Fordel zucchini, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav pebersauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middellav varme. Tilsæt madlavningsfløde og kyllingebouillon, krydr med et nip peber*, og lad simre i 3-4 min. Tilsæt purløg og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og rør rundt.

Server
6

Anret ris, ovnbagte grøntsager og kylling på tallerkener. Top med pebersauce.