Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Gyldenstegt kylling Kiev
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt kylling Kiev

Gyldenstegt kylling Kiev

med ovnbagte rodfrugter og mild aioli

Hør lige her - saftigt, gennemstegt kyllingebryst fyldt med smeltende aromatisk hvidløgssmør. Fileten er dækket af sprød, gyldenstegt panering, og det smager bare helt fantastisk. Ikke overbevist endnu? Ærligt talt, Kylling Kiev kan sagtens være den bedste kyllingeret i dit repertoire. Hvis du - eller nogen i familien for den sags skyld - ikke har bragt en gaffel med Kylling Kiev til munden endnu, er det obligatorisk at tage chancen nu! Sammen med lækre, bagte rodfrugter og vidunderligt god aioli, er det et festmåltid at glæde sig til!

Tags:
Børnevenlig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rodfrugtsmix

2 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Citron

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

3 spsk

Smør (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)728 kcal
Energi (kJ)3045 kJ
Fedt43.94 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat33.95 g
Sukker11.7 g
Protein42.56 g
Salt2.7 g

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

 Bag rodfrugter
1

Tag smør ud af køleskabet. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær gulerod (uskrællet), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern og løg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Forbered kylling
2

Hak hvidløg og persille fint. Skær citron i både. Bland smør [3 spsk | 6 spsk], hvidløg, halvdelen af persille, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et andet skærebræt). Lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv. Fyld med hvidløgssmør, og fold sammen.

Paner kylling
3

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken. Bland panko og resterende persille med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

Tilbered kylling
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-10 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt spinat
5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Bland spinat med bagte grøntsager, og vend indtil spinaten er faldet sammen.

Server
6

Anret kylling og grøntsager på tallerkener. Top med overskydende hvidløgssmør fra bagepladen. Server med aioli og citronbåde.