Grøn gedeost-rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grøn gedeost-rigatoni

Grøn gedeost-rigatoni

med stegte cherrytomater og ristede pinjekerner

Til alle der elsker gedeost - her kommer en smuk grøn pastaret, der får tænderne til at løbe i vand! Rigatoni-pasta i selskab med spinatsauce, toppet med gyldne pinjekerner, letstegte cherrytomater, aromatiske basilikumblade og selvfølgelig gavmilde klatter af blød og cremet gedeost. Det er ren forkælelse til alle, der bliver glade af gedeost i hverdagen.

Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Løg

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

1 pose

Basilikum

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

1 stk

Forårsløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3375 kJ
Kalorier (kcal)807 kcal
Fedt43.6 g
Mættet fedt29.4 g
Kulhydrat76.1 g
Sukker10 g
Protein26.5 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak løg og hvidløg fint.

Skyl spinat.

Hak spinat, persille og forårsløg fint.

Halver cherrytomater.

Steg grøntsager
3

Imens, smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg løg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt spinat, persille og forårsløg, og steg i yderligere 1 min, eller indtil den er faldet sammen.

Steg tomat og pinjekerner
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg cherrytomater og pinjekerner med et nip salt i 1-2 min, eller indtil pinjekernerne er gyldne og tomaterne er bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce og pastavand til gryden med løg.

Blend i gryden med en stavblender eller i en blender.

Overfør sauce til en stegepande, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

TIP: Har du ikke en blender, hak da spinat, forårsløg og persille fint, og tilsæt til saucen.

Server
6

Anret pasta i skåle.

Top med cherrytomater, pinjekerner og smuldret gedeost.

Drys med basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image