HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGrillet Steak Og Italiensk Ostesmør
topBanner
Grillet steak og italiensk ostesmør

Grillet steak og italiensk ostesmør

med cremet kartoffelsalat og majskolbe

Premium Grill

I aften går den kulinariske rejse til Italien, og vi har sørget for det møreste kød, klar til at blive smidt på grillen!! Aftenens kartofler består af en cremet kartoffelsalat med crème fraiche, sennep, citron og spinat. Vi serverer kød og kartofler med grillede majskolber toppet med italiensk ostesmør!

Allergener:SennepMælkÆg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Angus Striploin

400 g

Små kartofler

30 g

Spinat

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Dild

1 stk

Majskolbe

12 g

Grov sennep

(IndeholderSennep)

75 g

Crème fraiche

(IndeholderMælk)

10 g

Finrevet ost

(IndeholderMælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 efter behov

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)771 kcal
Energi (kJ)3226 kJ
Fedt39.6 g
Mættet fedt18.2 g
Kulhydrat70.06 g
Sukker4.9 g
Protein43.63 g
Salt1.8 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tag smør* og bøffer ud af køleskabet, og krydr bøffer med et nip salt* på begge sider. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet), og kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

2

Skyl spinat, og hak groft. Hak dild fint. Halver citron. Bland smør* [1,5 spsk | 3 spsk] og finrevet ost [½ pakke, 2P] i en lille skål. Fjern blade fra majskolbe, og del i to (fjern ikke bladene, hvis du skal grille).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad kødet hvile i en foliepakke et par min, toppet med halvdelen af ostesmør. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad kødet hvile i en foliepakke et par minutter, toppet med halvdelen af ostesmør.

4

Kom majs i gryden med kogende vand, når kartoflerne har 8 min tilbage, og kog i 5-8 min eller indtil bløde. Hæld vand fra, og kom majs tilbage i gryden. Lad kartofler køle af på en tallerken. GRILL: Grill majs i 12-15 min, eller indtil den er blød og begynder at få farve. Del majskolbe i to.

5

Vend kartofler med crème fraiche [½ pakke, 2P], sennep, citronsaft [1 spsk | 2 spsk|, spinat, dild, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en mellemstor skål.

6

Anret bøffer, kartoffelsalat og majs på tallerkener. Krydr bøffer med et stort nip peber*. Top majs med resterende ostesmør.