Grillet steak og italiensk ostesmør
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillet steak og italiensk ostesmør

Grillet steak og italiensk ostesmør

med cremet kartoffelsalat og majskolbe

I aften går den kulinariske rejse til Italien, og vi har sørget for det møreste kød, klar til at blive smidt på grillen!! Aftenens kartofler består af en cremet kartoffelsalat med crème fraiche, sennep, citron og spinat. Vi serverer kød og kartofler med grillede majskolber toppet med italiensk ostesmør!

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

400 g

Små kartofler

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

½ stk

Citron, økologisk

1 pose

Dild

1 stk

Majskolbe

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 efter behov

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)771 kcal
Energi (kJ)3226 kJ
Fedt39.6 g
Mættet fedt18.2 g
Kulhydrat70.1 g
Sukker4.9 g
Protein43.6 g
Salt1.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tag smør* og bøffer ud af køleskabet, og krydr bøffer med et nip salt* på begge sider. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Halver kartofler (uskrællet), og kog i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Lav ostesmør
2

Skyl spinat, og hak groft. Hak dild fint. Halver citron. Bland smør* [1,5 spsk | 3 spsk] og finrevet ost [½ pakke, 2P] i en lille skål. Fjern blade fra majskolbe, og del i to (fjern ikke bladene, hvis du skal grille).

Steg bøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad kødet hvile i en foliepakke et par min, toppet med halvdelen af ostesmør. GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middel/lav varme, og steg i yderligere 1-2 min på hver side for medium-rare. Lad kødet hvile i en foliepakke et par minutter, toppet med halvdelen af ostesmør.

Kog majs
4

Kom majs i gryden med kogende vand, når kartoflerne har 8 min tilbage, og kog i 5-8 min eller indtil bløde. Hæld vand fra, og kom majs tilbage i gryden. Lad kartofler køle af på en tallerken. GRILL: Grill majs i 12-15 min, eller indtil den er blød og begynder at få farve. Del majskolbe i to.

Lav kartoffelsalat
5

Vend kartofler med crème fraiche [½ pakke, 2P], sennep, citronsaft [1 spsk | 2 spsk|, spinat, dild, salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber* i en mellemstor skål.

Server
6

Anret bøffer, kartoffelsalat og majs på tallerkener. Krydr bøffer med et stort nip peber*. Top majs med resterende ostesmør.