
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Den herlige, græske salat finder man på alle menukort i Grækenland, og har med god grund også taget resten af verden med storm. Den er nemlig skøn i alt sin enkelthed: Frisk tomat, agurk, oliven, rødløg og græsk ost vendt med olivenolie, middelhavskrydderier og citronsaft. Smag på den græske salat hjemme i dit køkken, og drøm dig væk til Samos.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
2 stk
Tomat
4 g
Middelhavsdrøm
½ stk
Rødløg
1 stk
Citron
100 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
70 g
Grønne oliven
1 stk
Agurk
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing

Hak tomat groft.
Skær agurk i halve skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Halver oliven.
Smuldr græsk salatost.

Bland olivenolie, Middelhavsdrøm, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend alle ingredienser i skålen med dressing.

Server salat i en dyb tallerken.