Fried chicken with creamy pepper sauce
med bagte grøntsager og cremet pebersauce
Hvem kan sige nej til kylling, ovnbagte kartofler og grøntsager, og en fantastisk pebersauce? Vi ovnbager kartofler, rødløg, gulerødder og peberfrugt, som vi har krydret med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Samtidig steger vi kylling til perfektion, og tilbereder en vidunderlig pebersauce med fløde og persille!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
280 g
Kyllingebryst
4 g
Kyllingebouillon
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
500 g
Kartofler
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Zucchini
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 5)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Halver kartofler (uskrællet) og skær i 2 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både. Skær gulerod (uskrællet) i stave. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Hak persille fint.
Fordel kartofler, rødløg, gulerod og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, og et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen indtil møre, 25-30 min. TIP: Brug to bageplader til 4P.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side, indtil gennemstegt. Krydr med salt og peber. Stil til side på en tallerken og dæk med sølvpapir. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Sænk varmen på stegepanden til middel varme. Tilsæt et skvæt vand, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og et stort nip peber. Tilsæt kødsaft fra kylling, og lad simre i 3-4 min. Rør i persille (gem lidt til pynt) og smag til med salt.
Anret kylling og bagte grøntsager på tallerkener. Top med cremet pebersauce og drys med resterende persille.