topBanner
Fiskeburger

Fiskeburger

med fritter & fennikelsalat

Den sprøde fiskeburger får spændende smag af citronskal og sennepsdressing. Fiskeburgeren serveres med en sprød og syrlig æble- og fennikelssalat.

Allergener:ægglutenmælksennepfisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdeKan indeholde spor af sesam, Kan indeholde spor af soja, Kan indeholde spor af nødder)

½ stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

25 g

Sennep

(Indeholdersennep)

½ stk

Fennikel

1 stk

Æble

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

500 g

Kartofler

250 g

Sej

(Indeholderfisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

Smør*

(Indeholdermælk)

½ dl

Hvedemel*

(Indeholdergluten)

1 spsk

Olivenolie*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4168 kJ
Kalorier (kcal)996 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat118 g
Sukker19 g
Protein46 g
Salt2 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

2

Riv citronskal, og skær citron i både.

Skær æble og fennikel [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver.

Vend æble, fennikel, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

3

Bland hvedemel* med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken.

Pisk æg* i en anden dyb tallerken.

Bland panko og citronskal i en tredje dyb tallerken.

Vend fisk i mel, derefter i æg, og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg*, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.

4

Opvarm en smule olivenolie* og en stor klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk i 4-5 på hver side.

Bland mayonnaise, sennep, olivenolie* og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Varm boller i ovnen i 4-5 min.

6

Smør boller med sennepsdressing.

Fyld med salat og fisk.

Server med fritter, resterende salat og citronbåde.