topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fiskeburger

Fiskeburger

med fritter & fennikelsalat

Den sprøde fiskeburger får spændende smag af citronskal og sennepsdressing. Fiskeburgeren serveres med en sprød og syrlig æble- og fennikelssalat.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

1 stk

Citron, økologisk

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

½ stk

Fennikel

1 stk

Æble

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

500 g

Kartofler

250 g

Sej

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

1 stk

Æg

efter behov

Olivenolie

3.33 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)264 kcal
Energi (kJ)1103 kJ
Fedt12.93 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat28.39 g
Sukker1.5 g
Protein8.87 g
Salt0.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

Lav salat
2

Riv citronskal, og skær citron i både. Skær æble og fennikel [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Vend æble, fennikel, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Paner fisk
3

Bland hvedemel* med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Bland panko og citronskal i en tredje dyb tallerken. Vend fisk i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. TIP: Hvis du ikke har æg*, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.

Steg fisk
4

Opvarm en smule olivenolie* og en stor klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 4-5 på hver side. Bland mayonnaise, sennep, olivenolie* og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

Varm boller
5

Varm boller i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør boller med sennepsdressing. Fyld med salat og fisk. Server med fritter, resterende salat og citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image