HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconFiskeburger
topBanner
Fiskeburger

Fiskeburger

med fritter & fennikelsalat

Den sprøde fiskeburger får spændende smag af citronskal og sennepsdressing. Fiskeburgeren serveres med en sprød og syrlig æble- og fennikelssalat.

Allergener:mælkægglutensennepfisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Briocheboller

(Indeholdermælk, æg, gluten, sennepKan indeholdesoja, sesam)

25 g

Citron, økologisk

30 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

efter behov

Sennep

(Indeholdersennep)

1 stk

Fennikel

efter behov

Æble

3.33 spsk

Panko

(Indeholdergluten)

Kartofler

Sej

(Indeholderfisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Æg*

Olivenolie*

Hvedemel*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)263.5742 kcal
Energi (kJ)1102.7946 kJ
Fedt12.9275 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat28.3873 g
Sukker1.5 g
Protein8.8675 g
Salt0.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil sprøde.

2

Riv citronskal, og skær citron i både. Skær æble og fennikel [½ stk, 2 pers.] i tynde skiver. Vend æble, fennikel, et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

3

Bland hvedemel* med et nip salt* og peber* i en dyb tallerken. Pisk æg* i en anden dyb tallerken. Bland panko og citronskal i en tredje dyb tallerken. Vend fisk i mel, derefter i æg, og til sidst i panko. TIP: Hvis du ikke har æg*, kan de erstattes med 2 spsk mælk*.

4

Opvarm en smule olivenolie* og en stor klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 4-5 på hver side. Bland mayonnaise, sennep, olivenolie* og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.

5

Varm boller i ovnen i 4-5 min.

6

Smør boller med sennepsdressing. Fyld med salat og fisk. Server med fritter, resterende salat og citronbåde.