Både sennep og dild passer rigtig godt sammen med fisk. I aften kan vi ikke vælge, så vi laver en fantastisk sennep-dilddressing med crème fraiche, som bringer den skønne smag frem i den sprødstegte laks. Velsmagende tilbehør er kogte kartofler vendt med smør og en frisk æblesalat med agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Små kartofler, forkogte
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Agurk
250 g
Laksefilet
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Dild
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt, og stil til side under låg.
Skær æble og agurk i tynde, halve skiver.
Hak dild fint.
Bland æble, agurk, salt og olivenolie i en stor skål.
Bland crème fraiche, dild, sennep, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt smør og salt til gryden med kartofler, og vend sammen.
Anret laks, kartofler og æblesalat på tallerkener.
Top med sennep-dilddressing