Duck leg and redwine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Duck leg and redwine jus

Duck leg and redwine jus

with baked vegetables and bean salad

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Rosmarin

300 g

Kartofler

½ stk

Butternutsquash

1 stk

Løg

1 stk

Rødbede

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

75 g

Grønne bønner

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 pose

Timian

120 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3318 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt36.1 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat57.5 g
Sukker14 g
Protein57.7 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6