
Duck leg and redwine jus
with baked vegetables and bean salad
Tags:
Under 650 kcal
•Hvedefri
Allergener:
Mælk
•Sulfitter
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
½ stk
Rosmarin
300 g
Kartofler
½ stk
Butternutsquash
1 stk
Løg
1 stk
Rødbede
430 g
Sous vide andelår, konfiteret
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
75 g
Grønne bønner
40 g
Rucola
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 pose
Timian
120 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
¼ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 5)
•Bageplade
•Stegepande
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6