
Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Østershat har en markant umamismag og passer perfekt i en cremet sauce med pasta. I aften laver vi en fortryllende sauce med crème fraiche, ost, smør, spinat, misopasta og pastaen rigatoni - som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Vi topper med en sprød urte-pangrattato med panko, solsikkefrø og persille.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 pakke
Pasta
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja)
2 stk
Hvidløgsfed
15 g
Misopasta
(Indeholder: Hvede, Gluten, Soja)
60 g
Spinat
(Kan indeholde spor af: Selleri)
200 g
Østershatte
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder: Mælk, Æg)
25 g
Panko
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Løg
4 g
Bouillon
(Indeholder: Selleri)
20 g
Solsikkekerner
(Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter, Jordnødder)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Smør (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko og solsikkefrø i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde.
Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.

Skær løg i tynde, halve skiver.
Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en samme stegepande på middelhøj varme.
Riv svampe i mindre stykker direkte i stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil brunet. Tilsæt løg, og steg videre i 3-4 min, eller indtil møre.
Imens, skyl spinat.
Hak persille og hvidløg fint.

Tilsæt hvidløg, grøntsagsbouillon og misopasta [½ pakke, 2P], og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt crème fraiche, pastavand [1,5 dl | 3 dl], finrevet ost, pasta, smør [2 spsk | 4 spsk] og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og spinaten er faldet sammen.
Bland persille i skålen med pangrattato.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tør.

Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med pangrattato.

