Cremet orzo med gedeost, zucchini og basilikum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cremet orzo med gedeost, zucchini og basilikum

med rucola-tomatsalat med balsamico

Til alle der elsker gedeost - her kommer en helt ekstraordinær pastaret! Orzo-pasta i selskab med løg og zucchini i en cremet gedeostesauce, toppet med aromatiske basilikumblade. Hertil en frisk salat. Det er ren forkælelse for alle, der bliver glade af gedeost i hverdagen.

Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

180 g

Orzo

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Rucola

1 stk

Tomat

1 stk

Zucchini

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Løg

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Citron

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til dressing

½ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2727 kJ
Kalorier (kcal)652 kcal
Fedt23.1 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat78.9 g
Sukker11.2 g
Protein26.5 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

2

Imens, skyl rucola.

Skær tomat i 1 cm både.

Bland rucola, tomat, olivenolie, balsamico, sukker, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

3

Hak løg fint.

Skær zucchini i 1 cm tern.

Hak basilikum groft.

Halver citron.

4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og zucchini i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pastavand, gedeost, et stort skvæt citronsaft, salt og et nip peber. Kog i 1-2 min, eller indtil gedeost er smeltet.

5

Tilsæt pasta og halvdelen af finrevet ost, og vend sammen.

6

Anret pasta i skåle, og top med resterende finrevet ost og basilikum.

Server med salat.